- Advertisement -
AcasăExternEuropa anului 2023. Dupa 1 an de razboi in mijlocul Europei, noul...

Europa anului 2023. Dupa 1 an de razboi in mijlocul Europei, noul ministru al Apararii de la Berlin anunta ca tarile care detin Leopard 2 pot incepe antrenamentele cu soldatii ucraieni: „Germania face pentru asta mai mult decât orice alt aliat, cu excepţia Statelor Unite”

- Advertisement -

Dupa 1 an de razboi in mijlocul Europei, lucrurile sunt inca intr-o continua esclasdare. Berlinulva anuntat in urma cu scurt timp ca tarile care detin tancurile germane Leopard 2 pot incepe sa antrezene soldatii ucrianeni cu acestea. Anuntul in acest sens a fost facut de noul ministru al Apararii, Boris Pistorius.

„Am încurajat în mod expres ţările partenere care au tancuri (de tip) Leopard pregătite să fie desfăşurate să antreneze forţele ucrainene pe aceste tancuri”, anunţă ministrul german, la Berlin, într-o conferinţă de presă comună cu secretarul general al NATO Jens Stoltenberg.

„Germania va susţine Ucraina să câştige războiul împotriva Rusiei. Noi susţinem Ucraina pentru ca să nu piardă şi pentru ca ea să câştige acest război împotriva Rusiei. Germania face pentru asta mai mult decât orice alt aliat, cu excepţia Statelor Unite”, a mai declarat ministrul.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -