Europa redescopera chinezariile in vreme de plina pandemie! Finlanda ar putea timite inapoi mastile venite din China, asta dupa ce spanioli, olandezi, turci dar si australienii au procedat la fel. Finlandezii au descoperit ca mastile venit din Cbhina care ar trebuie sa ii protejeze de coronavirus “nu respectă normele de protecţie împotriva coronavirusului cerute pentru a fi folosite în spital”: Este oarecum dezamagitor

Europa descopera in vreme a de plina pandemie faptul ca chinezii ii cam trag in teapa. Dupa spanioli, olandezi, turci dar si australeni, acum si finlandezii sunt pe jumatate hotarati sa retrimita mastile primite din China inapoi la acestia dupa ce s-a descoperit faptul ca acestea nu au niciun efect, nefiind abolut deloc corespunzatoare mai ales nevoilor cu care se confrunta medicii in spitale, ci doar un fiasco.

“Este oarecum dezamăgitor”, a declarat secretarul permanent al Ministerului Sănătăţii, Kirsi Varhila, într-o conferinţă de presă.

“Măştile vor putea fi, totuşi, folosite, de asistenţii sociali care efectuează vizite la domiciliu, a subliniat ea. Şi alte ţări europene au avut aceeaşi surpriză neplăcută cu materialele venite din China, pentru că piaţa chineză este foarte haotică din cauza cererii uriaşe de măşti” a declarat Tomi Lounema, responsabil cu materialul logistic pentru lupta împotriva pandemiei.

Acest lucru nu ar trebuie insa sa ne surprinda. Reamintim ca China este acuzata ca a a ascuns numarul real al deceselor provocate de coronavirus care ar fi incomparabila mult mai mare decat cel prezentat oficial, cel putin de ordinul catorva sute de mii, in nciun caz 3.000.

Raeamintim de asemena ca in China scaderile de decese si persoane infectate au intervenit brusc, neobisnuit de brusc, de la o saptamana in care serau raportate mii de persoane infectate si sute de persoane decedate la doar cateva cazuri de persoane infectate si aproape niciun deces.

Statele comuniste sunt de asemenea cunoscute pentru ca masluiesc adevarul si prezinta propagandistic realitatea.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *