- Advertisement -
Acasă Noutati interne Europol dupa ce Bide s-a fotografiat la UNTOLD unde participa peste 100.000...

Europol dupa ce Bide s-a fotografiat la UNTOLD unde participa peste 100.000 de oameni: Legea în România se împarte între „jmecheri” și „fraieri”. Între cei care permit să se organizeze festivaluri cu zeci de mii de oameni care efectiv se iau în brațe în aglomerație și școlile unde nu se permite vizita părinților la prima zi de școală a copiilor lor

- Advertisement -

Sindicatul Europol a reactionat pe pagina oficiala de facebook dupa ce Bode (in prezent minsitru si la Interne si la Justitie, fost ministru in 2020 la Transporturi si luat in calcul ca inlocuitor al lui Citu ca premier de #echipacastigatoare) a a aparut la UNTOLD fara masca de protectie, in contextul in care vorbim o prezenta de peste 100.000 de oameni, si nu e asa, se stie ca COVID-ul sta la panda sa il atace primul neceedincios”raspandac” fara masca. Europol reaminteste inacest context ca elevii vor fi obligati sa poarte pe intreaga durata a orelor masca de protectie incepand de maine cand incepe noul an scolar, asta in conditiile in care am avut o vara in care romanii s-au strans zilnic cu zecile demii , ca sardinele, pe litoral, insa se pare ca COVID-ul intra si el ca tot virusul prin vacanta timp de luni.Europol tranmsite de asemenea cum egea este impartita pentrufraieri si smecheri.

Postarea integrala a Europol:

Ministrul de interne, ministrul justiției și ministrul transporturilor „wanna be”, Lucian Bode, unicul ministrul 3 în 1, a fost surprins la UNTOLD fără mască de protecție.
Sigur, pentru poza oficială, a folosit-o, dar ulterior și-a dat-o jos. Asta pentru că Legea în România se împarte între „jmecheri” și „fraieri”. Între cei care permit să se organizeze festivaluri cu zeci de mii de oameni care efectiv se iau în brațe în aglomerație și școlile unde nu se permite vizita părinților la prima zi de școală a copiilor lor.
După ce această imagine cu ministrul Bode fără mască a devenit virală, ne întrebăm ce răspuns ar trebui să ofere un polițist din stradă cetățeanului care va fi amendat pentru nepurtarea măștii de protecție și îl va întreba dacă și Bode a fost amendat la UNTOLD pentru aceeași faptă.
- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here