- Advertisement -
AcasăExternExecutivul italian pune sub semnul intrebarii logica invitării lui Zelenski la festivalul...

Executivul italian pune sub semnul intrebarii logica invitării lui Zelenski la festivalul de la Sanremo si face apel la minima ratiune si moralitate: „De la un festival italian de muzică, ne aşteptam la muzică, nu la altceva. Cat de potrivit este oare să se amestece divertismentul cu războiul şi moartea?”

- Advertisement -

Vicepremierul Italiei, Matteo Slavini, a facut vineri apel la ratiune si logica din partea celor care s-au gandit sa il introduca pe presedintele Ucrainei, Voldodimir Zelenski, prin interventie video, in direct la un fetival de muzica. Politicanul a declarat ca cele doua evenimente, respectiv un eveniment de muzica si razboiul din Ucraina, trebuie separate, intreband cum poate fi amestecat divertimentul cu razboiul si moartea, mentioand ca in final decizia ii revine este slavitului presedintel al Kievului, daca consdiera piotrivit sa intervina din nou la astfel de eviemennte.

„De la un festival italian de muzică, mă aştept la muzică, nu la altceva”, a reacţionat vicepremierul italian Matteo Salvini. Totuşi, „dacă Zelenski are timp să intre în legătură (video) la festivalul de la Sanremo, este alegerea sa”, a continuat Salvini, lider al partidului de dreapta radicală Liga, adăugând însă că nu ştie „cât de potrivit” este să se amestece divertismentul cu războiul şi moartea.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -