- Advertisement -
AcasăExternFara numar, fara numar. Zelenski: "Finlanda este o ţară care ne sprijină...

Fara numar, fara numar. Zelenski: „Finlanda este o ţară care ne sprijină activ. Am mulţumit pentru pachetele de ajutor oferite deja, am discutat despre noi oportunităţi de a ne consolida apărarea, de a creşte presiunea asupra Rusiei – un nou pachet de arme pentru Ucraina, deja al 14-lea”

- Advertisement -

Fara numar, fara numar, pentru seful oligarhilor de la Kiev. Zelenski anunta sambata in obisnuitele sale inregistrari video zilnice, ca premierul Finaldei, Sanna Marin, l-a asigurat vineri, in legatura cu un nou pachet de arme care urmeaza sa ajunga din Finlanda catre Ucraina, al 14l-ea la numar.

Finlanda este „o ţară care ne sprijină activ. Am mulţumit pentru pachetele de ajutor oferite deja, am discutat despre noi oportunităţi de a ne consolida apărarea, de a creşte presiunea asupra Rusiei – un nou pachet de apărare pentru Ucraina, deja al 14-lea”, a detaliat Zelenski. „Am vorbit, de asemenea, despre cooperarea în cadrul structurilor Uniunii Europene şi despre sprijinirea iniţiativelor noastre de pedepsire a criminalilor ruşi”, a adăugat el..

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -