Fifor după ce Autoritatea Electorală Permanentă a hotărât ca PSD să nu primească niciun ban rambursare pentru Campania la europarlamentare deoarece cererea de rambursare nu a respectat cerinţele din Legea finanţării partidelor politice: “Legat de ce s-a întâmplat cu rambursarea sumelor din campania electorală pentru europarlamentare, noi considerăm că este o decizie incorectă a Autorităţii Electorale Permanente, motiv pentru care luni vom depune acţiune în instanţă pentru a ne recupera sumele”

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a declarat, joi, la Argeş, că social-democraţii vor depune acţiune în instanţă pentru recuperarea de la Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a sumelor aferente campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare, scrie Agerpres. 

“Legat de ce s-a întâmplat cu rambursarea sumelor din campania electorală pentru europarlamentare, noi considerăm că este o decizie incorectă a Autorităţii Electorale Permanente, motiv pentru care luni vom depune acţiune în instanţă pentru a ne recupera sumele pe care credem noi că trebuie să le recuperăm de la AEP. De altminteri, raportul de control al autorităţii arată clar că s-au îndeplinit toate condiţiile ca suma să fie rambursată PSD. Prin urmare, ne considerăm îndreptăţiţi să mergem în instanţă şi sperăm să recuperăm această sumă”, a spus Fifor. 

Clarificările făcute de secretarul general al PSD vin după ce, joi, a apărut în spaţiul public informaţia că Partidul Social Democrat nu va primi niciun leu rambursare pentru campania la europarlamentare, Autoritatea Electorală Permanentă luând această decizie pentru că PSD ar fi transmis documente cu semnătura fostului trezorier Mircea Drăghici, care este trimis în judecată de procurorii DNA pentru delapidarea subvenţiei partidului. Social-democraţii ar fi cerut rambursarea a 3,48 milioane de lei.

Citește și https://dc360.ro/obsesia-kovesi-a-psd-istilor-continua-george-maior-asteptat-sa-se-prezinte-la-sectia-speciala-in-dosarul-privind-extradarea-lui-nicolae-popa-in-care-fosta-sefa-dna-laura-codruta-kovesi-are-calitat/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *