- Advertisement -
AcasăPoliticaFilosofie marca Ciuca. Premierul despre cresterea pensiilor: Noi nu luăm decizii pentru...

Filosofie marca Ciuca. Premierul despre cresterea pensiilor: Noi nu luăm decizii pentru electoratul PNL sau electoratul PSD. La Guvern luăm decizii pentru toti cetățenii Romaniei

- Advertisement -

Premierul Nicolae Ciuca a fost intrebat marti cum comenteaza crestereea pensiilor cu 12,5%. Liderul bratienilor a declarat ca masurile decise de Guvern dovedesc ca guvernatii nu ia masuri pentru electoratul PSD sau PNL, ci pentru cetatenii romani.

„Am luat o decizie pentru cetățenii români. Așa cum am spus și am susținut de fiecare dată, nu luăm decizii pentru electoratul PNL sau electoratul PSD sau alt electorat. La Guvern luăm decizii pentru cetățenii români. S-au vehiculat mai multe cifre, au fost discutate din punct de vedere al abordării tehnice. Era foarte clar că, orice decizie luăm, ea trebuie să fie în primul rând legală, să fie sustenabilă și să fie dezirabilă. Am vorbit cu toții despre anvelopa de 15% și de asemenea am vorbit despre cifrele inițiale pe care proiectăm bugetul pe 2023. Având pe masă aceste cifre, aseară am putut să discutăm și să cădem cu toții de comun acord că putem să asigurăm o creștere a punctului de pensie cu 12,5% și de asemenea să ne îndreptăm în spiritul coeziunii sociale, să dăm dovadă în aceste momente de solidaritate și de unitate, să ne ducem cu ajutoare către cetățenii, pensionarii cu pensiile și veniturile cele mai mici, stabilind nivelurile de sprijin”, precizează Nicolae Ciucă.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -