Acasă Politica Firea: ”Cea mai mare cacealma politica este guvernarea #drepteiunite, la egalitate cu...

Firea: ”Cea mai mare cacealma politica este guvernarea #drepteiunite, la egalitate cu guvernarea locala care a promis un nou Bucuresti si ofera frig, austeritete si ignorarea cetatenilor. Noul ministru al Sanatatii a compromis in totalitate campania de vaccinare! Domnii Boc si Rares Bogdan. Vorbesc amandoi despre bataia de joc”

Fostul primar al Capitalei General al Capitalei, Gabriela Firea, ataca colaitia de guvernare formata din PNL-USR-UDMR. luni dimineata, intr-o postare pe pagina sa de facebook. Aceasta descrie actuala coalitie ca fiind „cea mai mare cacealma politica”. Fostul primar spune de asemenea ca guvernarea locala la fel si ca tot ce ofera ctuala adminsitratie de la Primaria Capitalei bucurestenilor este „frig, austeritate si ignorarea cetatenilor”. Acesta il ataca pe ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, pe care il acuza ca a compromis ideea de vaccinare si ii da exemplu pe europarlamentarul Rares Bogdan si primarului Clujului Emil Boc, care vorbesc despre „acesta bataie de joc”.

Postarea integrala a Gabrielei Firea: 

Cea mai mare cacealma politică este guvernarea #drepteiunite, la egalitate cu guvernarea locală care a promis un nou București si oferă frig, austeritate și ignorarea cetățenilor. Noul ministru al Sănătății a compromis în totalitate campania de vaccinare!
Nu o spunem doar noi, simt românii și au început să reacționeze și liderii PNL. Deocamdată, domnii Boc și Rares Bogdan. Vorbesc amândoi despre “bătaia de joc” a ministrului Vlad Voiculescu.
Despre cum se dau “sarcini” primarilor, fără sursă de finanțare. De câte ori am repetat acest adevăr crunt? De sute de ori! Guvernul Orban a îngenunchiat administrația locală iar acum îi desăvârșește opera Vasile Cîțu.
Când semnalam abuzurile guvernării #dedreapta la #ciolan, peneliștii tăceau. Să nu-și deterioreze poziția în partid. Au pus mai presus cariera lor, decât interesul cetățenilor.
Despre București, lucrurile sunt clare.
Prin minciună, manipulare și furt “s-a ales” primarul de dreapta. Nu-l interesează avariile, nu se implică în rezolvarea problemei apei calde și a căldurii, zăpada să cadă cât vrea ea, nu-l incomodează, de trafic să se ocupe Brigada Rutieră, “nu-i atributul primarului” – era doar pe timpul meu, poluarea să mai aștepte, nu e o urgență pentru noul primar.
Pentru el este urgent să facă abuzuri și să oprească o demolare a unei clădiri din București care nu a fost declarată, tot de către oamenii #dedreapta din Ministerul Culturii, monument istoric, dar se duce pe teren si îi amenință pe proprietari că nu le semnează autorizație de construire – abuz după abuz – instituțiile sigur sunt pe fir, pentru noul primar a fost prioritar să opreasca lucrările la Pasajul Doamna Ghica, la șantierul din Prelungirea Ghencea – o zonă foarte aglomerată a Capitalei – inclusiv să stopeze cinic lucrările la blocurile de locuințe sociale.
Bucureștenii cărora le-am înmanat pre-alocările – persoane cu dizabilități, bolnavi cronici, oameni în situații disperate, cărora le-a luat foc casa ori au fost evacuați îsi văd ruinat visul de a avea curând un acoperiș deasupra capului.
Răutate, incompetență, abuz – asta înseamnă cele câteva luni cu Nicușor Dan pentru bucureșteni.
În curând, chiar cei care l-au susținut și votat se vor disocia de acest munte de ignoranță și lene.
Nu-l mai spală nici articolele aranjate cu ziariștii prieteni, care înca îi mai dau credit. Până și lor le va fi jenă să-l mai gireze, pentru că își vor îndepărta cititorii. În curand, Niki – cum îl alintă – va fi o rușine și pentru ei, cei mai activi susținători!
Marea cacealma de dreapta ne va costa pe toți și în domeniul sănătății, și al educației, și prin scăderea puterii de cumpărare, și în viața de zi cu zi.
Păcat!
Mare păcat de toți românii care și-au pus speranța în vremuri mai bune, dar au venit vremuri crâncene!

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here