Acasă Politica Firea il ataca pe Nicusor Dan: "Fratele lui Câine tot în dispretul...

Firea il ataca pe Nicusor Dan: „Fratele lui Câine tot în dispretul legii actioneaza! N-are treaba cu apa calda si caldura, cu ninsoarea, cu traficul, cu poluarea, cu santierele blocate…are treaba cu rafuielile ridicole! Azi, faza pe dosare. Atat îl preocupa. Si demolarile! In interes personal!”

Fostul primar general al Capitalei, Gabriela Firea, il ataca dur pe pagina sa de facebook pe actualul primar Nicusor Dan. Aceasta isi incepe postarea numindu-l pe Nicusor Dan drept „fratele lui Caine” (interlopul despre care s-a facut referire in timpul campaniei elctorale pentru locale si care a fost prezentat ca un „apropiat al lui Nicusor Dan”) si continua spunand ca „n-are treaba cu apa calda si caldura, cu ninsoarea, cu traficul, cu poluarea, cu santierele blocate” ci ca tot ceea ce il preocupa sunt „refuielile politice si demolarile in interes personal”. Acesta mai spune printre altele, faptul ca nu o mira insa comprtamentul lui Nicusor Dan, despre care mai spune de asemena ca in trecut „a facut trafic de influenta pentru niste interlopi care si-au construit casa pe domeniul public, in parc, in dispretul legii”

Postarea integrala a Gabrielei Firea:

Fratele lui Câine tot în dispretul legii actioneaza! N-are treaba cu apa calda si caldura, cu ninsoarea, cu traficul, cu poluarea, cu santierele blocate…are treaba cu rafuielile ridicole! Azi, faza pe dosare. Atat îl preocupa. Si demolarile! In interes personal!
Plangerile formulate de Directia juridica a Primariei Capitalei in mandatul meu se refera la restabilirea adevarului privind actiunile institutiei primarului general, a directorilor, functionarilor publici.
Ne-am indreptat impotriva celor care au lansat informatii false despre Primaria Capitalei.
Am dorit ca in instanta sa fie aparata activitatea noastra care a fost in conformitate cu spiritul si litera legii.
Daca pe noul primar nu îl intereseaza adevarul, corectitudinea si onorabilitatea institutiei pe care o conduce, este problema lui.
Nici nu ma mira!
Un om care a facut trafic de influenta pentru niste interlopi care si-au construit casa pe domeniul public, in parc, in dispretul legii, nu poate fi decat o persoana care dispretuieste legea, institutiile statului, care nu da doi bani pe colegii sai din primarie si pe adevar.
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, cadru apropiat

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here