Acasă Politica Firea: "Incompetența lor o vor plăti toți copiii și nepoții noștri! Guvernul...

Firea: „Incompetența lor o vor plăti toți copiii și nepoții noștri! Guvernul va cădea, cât de curând, dar faptele grave împotriva românilor vor rămâne!”

Primarul General al Capitalei Gabriel Firea prevede caderea Executviului Citu „cat de curand”. Firea acuza Guvernul liberal de incompetenta si spune ca faptele immpotirva romanilor vor ramane. Firea acuza Executivul ca a dus Romania „in groapa austeriatatii” cu „imprumuturi nebunesti și masuri haotice”. Acesta spune ca in timpul guvenrarii PSD „realitatea economică arăta mai bine decât prognozele Comisiei Europene și ale FMI”.

Postarea integrala a Gabrielei Firea:

Incompetența lor o vor plăti toți copiii și nepoții noștri! Guvernul va cădea, cât de curând, dar faptele grave împotriva românilor vor rămâne! Comisia Europeană arată că Guvernul Orban-Cîțu a dus România în groapa austerității! Scrisoarea oficială a Comisiei Europene arată că împrumuturile nebunești și măsurile haotice din ultimul an de guvernare PNL au produs dezechilibre majore în economie ce vor impune măsuri dure de austeritate.
Comisia Europeană arată și minciuna grosolană a lui Cîțu care susținea că s-a împrumutat pentru a susține economia în fața pandemiei.
În realitate, România a fost pe ultimul loc din UE cu doar 1% din PIB. Din aceste motive, Comisia Europeană vrea să se implice în realizarea bugetului României – doar Grecia a mai fost în această situație!
În guvernarea PSD, de fiecare dată, realitatea economică arăta mai bine decât prognozele Comisiei Europene și ale FMI. De fiecare dată aceste instituții au fost nevoite să-și revizuiască prognozele în sens pozitiv.
În guvernarea PNL-USR, realitatea economică arată mai rău decât prognozele, pe care specialiștii au fost nevoiți să le revizuiască în sens negativ.
Cîțu a mințit ca de obicei când a spus că jumătate din deficitul din 2020 vine din măsurile pentru combaterea pandemiei. Comisia Europeană arată clar că guvernul PNL a folosit doar 1,4% din PIB pentru combaterea pandemiei, din care 0,4% au provenit din fondurile UE!
Deci, doar 1% a fost sprijinul Guvernului României pentru mediul de afaceri.
Restul de 9% din deficitul bugetar este numai și numai rezultatul proastei guvernări Orban-Cîțu.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here