Acasă Opinie Firea: "Sārācirea românilor este consecinta directa a actualei guvernari fārā empatie fatā...

Firea: „Sārācirea românilor este consecinta directa a actualei guvernari fārā empatie fatā de cetateni! Cinismul e la putere! În timp ce guvernārile social-democrate au fost mereu alături de oameni, PNL-USR sunt alături de marile corporații! PSD va susține întotdeauna mediul de afaceri astfel încât firmele să poată genera prosperitate pentru oameni, este însă profund greșit să iei măsuri care doar cresc profitul companiilor, în detrimentul oamenilor!”

Fostul primar Gabriela Firea ataca Executivul condus de Florin Citu in ultima sa postare de pe facebook. Gabriela Firea acuza Guvernul ca sustine corporatiile in detrimnetul oamenilor. Aceasta acuza actualul Guvern de „lipsa de empatie” si „cinism”. Fostul primar spune ca in timp ce social democrati erau alaturi de oameni, PNL-USR sunt alturi de corporatii si ca e prea interesat de mediul de afaceri in loc de „asigurarea prosperitatii pentru oameni”. Gabriela Firea spune ca social demcoratii vor continua sa sustina mediul de afaceri insa cu condtia sa aduca prosepritate oamenilor. Acesta spune ca este „profund gresit” ca Executivul ia decizii care maresc doar profitul companiilor.

Postarea integrala a Gabrielei Firea:

„Sārācirea românilor este consecinta directa a actualei guvernari fārā empatie fatā de cetateni. Cinismul e la putere! Scumpirea energiei a determinat mereu cresterea preturilor la majoritatea produselor si serviciilor. Va fi un fenomen imposibil de controlat. Piata se regleaza singurā.

Nebunia facturilor la energie arată diferența uriașă de viziune dintre noi și actuala guvernare “de dreapta” austerā. În timp ce guvernārile social-democrate au fost mereu alături de oameni, PNL-USR sunt alături de marile corporații. În timp ce PSD a amânat liberalizarea prețurilor la energie pentru a se crea un sistem de protejare a consumatorilor vulnerabili, cei de la PNL au dat voie companiilor din energie să crească prețurile înainte de a fi definit măcar consumatorul vulnerabil.

În timp ce PSD introdusese o taxă de 2% pe cifra de afaceri a companiilor din energie, pentru a avea resurse pentru protejarea consumatorilor vulnerabili, cei de la PNL au anulat taxa doar pentru a îngrășa profitul marilor corporații.

PSD va susține întotdeauna mediul de afaceri astfel încât firmele să poată genera prosperitate pentru oameni.

Este însă profund greșit să iei măsuri care doar cresc profitul companiilor, în detrimentul oamenilor.

Foarte grav este însă că nici acum, în ianuarie 2021, încă nu a fost definit consumatorul vulnerabil.

Aproximativ 4,5 milioane de români se încadrează în această categorie, respectiv consumă până-n 55 de KW/lună.

PNL a pus carul înaintea boilor!

Degeaba încearcă să abată atenția și să creeze aparența că îi pasă de oameni, cu angajamente de genul că legea consumatorului vulnerabil va fi adoptată în cel mai scurt timp”, scrie Gabriela Firea pe Facebook.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here