Firea spune că Dragnea că a ordonat intervenția violentă a jandarmilor la protestul din 10 august: „Știu mai multe”

Gabriela Firea continuă atacurile la adresa lui Liviu Dragnea. Primarul general al Capitalei a declarat la RTV că președintele PSD împreună cu membri de partid foarte apropiați au pus la cale atacul violent al jandarmilor împotriva protestarilor la mitingul din 10 august. Asta doar ca să-i facă rău ei. Felix Stroe, preşedintele PSD Constanţa, a reacţionat imediat la aceste dezvăluiri despre șeful PSD. El consideră că Gabriela Firea lansează atacuri de o violenţă extremă şi aduce grave prejudicii partidului.

„Momentul 10 august a fost foarte bine pus la cale de echipa domniei sale și am informațiile astea din anturajul domniei sale. Eu trebuia să decontez evenimentele politic, iar doamna prefect, juridic. Dar uite că nu a fost așa. Vrea să transforme capitala României, municipiul București și să ajungem precum Beirut.”, a declarat Firea.

Preşedintele organizaţiei judeţene a Partidului Social Democrat (PSD) Constanţa, Felix Stroe, consideră că primarul Capitalei, Gabriela Firea, „s-a dedat la atacuri de o violenţă extremă şi s-a lansat într-o serie de afirmaţii lipsite de logică şi dovezi, aducând prejudicii grave de imagine partidului”. Stroe spune că probabil prin astfel de afirmaţii Firea doreşte să creeze o ruptură şi excluderea sa din partid.

El a precizat că Gabriela Firea face afirmaţii puerile, lipsite de orice fundament, acestea fiind ale unei persoane însetate de răzbunare.

În continuarea acţiunilor sale, de demonizare a preşedintelui PSD şi a activităţii sale, d-na Firea pretinde fără dovezi că instituţiile de control ale statului inventeaza dosare şi că «… nici pe vremea guvernării PDL sau a tehnocraţilor nu am avut atâtea controale» (?!) Mai mult, tot Liviu Dragnea ar fi organizat împreună cu Ministerul de Interne şi «echipa sa de comunicare» acţiunea de pe 10 august (?!), adăugând: «Ştiu mai multe, dar nu vreau să spun!», afirmaţii puerile, lipsite de orice fundament, ale unei persoane însetate de răzbunare”, a declarat preşedintele PSD Constanţa.

Citește și Analiză Europuls:Guvernul actual demonstrează lipsă de profesionalism, de seriozitate și de conștientizare a importanței acestui moment pentru România

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.