- Advertisement -
Acasă Politica Firea: Veniturile medicilor si profesorilor tot sunt în pericol, în ciuda rāspunsurilor...

Firea: Veniturile medicilor si profesorilor tot sunt în pericol, în ciuda rāspunsurilor vagi ale ministrului muncii! Oamenii vor avea de suferit în mod real dar doamna ministru e insensibilā la greutātilor semenilor. Deh, e durā! E de dreapta! Doamna Turcan, cu Netflix ati incercat?

- Advertisement -

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, a atacat-o pe ministrul Muncii, Raluca Turcan, pe pagina sa de facebook. Acesta sustine ca in ciuda faptului ca nu vrea sa recunoasa, salariile medicilor si profesorilor ar fi in pericol. Firea spune ca Raluca Turcan este „insensibila la greutatile semnilor” deoarece „e de dreapta”. Fostul primar o acuza mai departe pe ministrul Muncii ca sta noaptea pe facebook si o intreaba „de ce nu incearca Netflix”.

Postarea integrala a Gabrielei Firea: 

Veniturile medicilor si profesorilor tot sunt în pericol, în ciuda rāspunsurilor vagi ale ministrului muncii! Oamenii vor avea de suferit în mod real dar doamna ministru e insensibilā la greutātilor semenilor. Deh, e durā! E de dreapta!
În loc să se concentreze asupra harababurii pe care au creat-o și continuă să o creeze în domeniul Muncii, doamne scrie în miez de noapte pe Facebook! Doamna Turcan, cu Netflix ati incercat?
Doamna ministru, faptul că ați promovat și susțineți un Memorandum care duce la scăderea veniturilor medicilor, profesorilor, pompierilor, polițiștilor etc.. nu e vina Gabrielei Firea!
Nici faptul că inițial l-ați negat!
Faptul că am făcut publice intențiile dumneavoastră, adică Memorandumul privind salarizarea, i-a determinat până și pe colegii dumneavoastră din Coaliție, de la USR, să declare public că nu îl susțin!
Așadar, în loc să vă pierdeți vremea scriind despre mine pe FB, mai bine ați găsi soluții la problemele pe care tot dumneavoastră le-ați creat!
Succes!
- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here