Fiul lui Mazăre, informaţie de ultimă oră despre tatăl lui: A cerut statut de azilant şi se află sub protecția ONU, nu va fi extrădat prea curând

Fiul lui Radu Mazăre a făcut un anunţ bombă legat de situaţia tatălui său. Fostul primar a cerut statut de azilant şi se află sub protecția ONU, iar în aceste condiţii nu va fi extrădat prea curând, potrivit România TV.

”Îl vizitez zilnic, îi duc mâncare. Este în centrul de unde urmează să fie extrădat. Doarme pe o saltea de burete, merge la o baie comună. Așteptăm documentele de extrădare. Dosarul ajunge la un judecător, nu o să fie imediat extrădat. Madagascar e o țară democrată. Când era pe aeroport să plece, a venit un comisar și i-a spus să meargă cu el și nu i-a arătat niciun document și l-a dus la acest centru, unde se află și acum.”

Fiul lui Radu Mazăre a mai afirmat că fostul edil ar fi cerut azil politic la ONU şi, cât timp i se analizează dosarul, se află sub protecția Organizaţiei Naţiunilor Unite.

Citeşte şi http://dc360.ro/sondaj-inscop-top-persoanlitati-iohannis-domina-detasat-firea-e-pe-locul-2-la-capatul-celalt-ii-gasim-pe-dragnea-si-dancila-isarescu-ponta-si-tariceanu-scoruri-aproape-identice/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.