- Advertisement -
AcasăNoutati interneFiul lui Sile Cămătaru, căutat încă din octombrie de Politie după ca...

Fiul lui Sile Cămătaru, căutat încă din octombrie de Politie după ca e înjunghiat un tânăr în fața unei discoteci din Timișoara, prins după o urmărire în traffic. S-au folosit focuri de armă. Individul circula cu numere de înmatriaculare străine, nu avea carnet și a refuzat să oprească la semnalele politișitlor

- Advertisement -

Fiul lui Sile Cămătaru, căutat de Poliție încă din luna octombrie, după ce a ingunghiat un tânăr în fata unei doscoteci din Timișoara, a fost prins aseară, după o urmărire în trafic în care Poliția a fost nevoită să folosească focuri de armă.

Acesta a fost identificat după ce a ieșit singur în evidență circulând cu numere străine. Poliția a încercat să îl oprească, însă acesta a refuzat, astfel ca a urmat o urmărire în trafic în care Poliția a folosit focuri de armă pentru a îl  opri.

La un moment dat individul a ambandonat mașina și a încercat să scape fugind, însă unul dintre polițiști a tras foc în plan vertical. Bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul Secției 19 Poliție.

Politia spune că indiovidul nu aveam pemis de comnducere

La aceasrta oră, individul se află la sediul Secției 5 Poliție Timișoara pentru audieri, urmând să fie reținut pentru lovire sau alte violențe.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -