- Advertisement -
Acasă Politica Florin Citu despre protestele minerilor: Nu cred că soluția aleasă este una...

Florin Citu despre protestele minerilor: Nu cred că soluția aleasă este una care rezolvă problemele! Nu mi se pare normal ce se întâmplă! În 2020, când au fost plătite toate salariile și ale minerilor, în România au fost 1,4 milioane de oameni în șomaj tehnic!

- Advertisement -

Premierul Florin Citu a declarat luni dimineata intr-o conferinta de presa de la Palalatul Victoria, referitor la protestele minerilor de la Valea Jiului, ca nu i se pare normal ceea ce i se intampla. Premeirul a spus ca protestele nu sunt o solutie. Acesta a declarat ca anul trecut, cand au fost platite toate salariile minerilor, in Romania au fost 1,4 milioane de oameni in somaj tehnic.

„Îi înțeleg, știu că trec printr-o perioadă dificilă, nu cred că soluția aleasă este una care rezolvă problemele. Acest guvern a arătat foarte clar și anul trecut, și anul acesta că salariile au fost plătite la timp, am găsit soluții și pentru următoarele trei luni. În același timp, cred că trebuie să ne uităm la întreaga imagine a economiei. În 2020, când au fost plătite toate salariile și ale minerilor, în România au fost 1,4 milioane de oameni în șomaj tehnic, pentru că trecem prin cea mai mare criză de sănătate. Nu mi se pare normal ce se întâmplă”, spune Florin Cîțu.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here