Acasă Politica Florin Cîțu: „Ieri m-am asigurat ca vom mai lua inca 8 milioane...

Florin Cîțu: „Ieri m-am asigurat ca vom mai lua inca 8 milioane de vaccinuri. In septembrie obiectivul meu este de a avea 10.400.000 de persoane vaccinate, ceea ce inseamna aproape 70% din populatie”

Premierul Florin Citu a anuntat miercuri dupa amiaza la Palatul Victoria ca ieri s-a asigurat ca Romania va lua inca 8 milioane de vaccinuri anti COVID. Citu a spus ca spera ca pana in septembrie (adica in 8 luni) ca aproximativ 10,4 milioane dintre romani sa fie vaccinati, ceea ce inseamna aproape 70% din populatie(reamintim ca persoanele sub 18 ani nu au fost luate in clacul deoarece au interzis la vaccinare). Premierul a spus ca vaccinarea reprezinta o prioritate a Executivului.

„Ieri m-am asigurat ca vom mai lua inca 8 milioane de vaccinuri. In septembrie obiectivul meu este de a avea 10.400.000 de persoane vaccinate, ceea ce inseamna aproape 70% din ceea ce ne-am dorit si sa putem sa scapam de pandemie. Pentru mine vaccinarea este o prioritate, merge bine pana acum, va merge si mai bine de acum, o sa vedeti”, a declarat premierul.

 

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here