- Advertisement -
Acasă Politica Florin Citu: "Structurile turistice din stațiunile de pe Litoralul Marii Negre isi...

Florin Citu: „Structurile turistice din stațiunile de pe Litoralul Marii Negre isi vor putea desfasura activitatea cu cel mult 70% din capacitatea maximă de cazare, cu respectarea normelor de protectie sanitară pentru prevenirea raspandirii COVID-19! De Paste, circulatia persoanelor în afara locuintei/gospodariei va fi permisa, în perioada 20.00 – 05.00

- Advertisement -

Premierul Florin Citu a declarat cu scurt timp in urma pe pagina sa defacebook dupa prelungirea starii de alerta cu inca 30 de zile, ca incepand din 1 mai, structurile turistice din stațiunile de pe Litoralul Mării Negre isi vor putea desfășura activitatea cu cel mult 70% din capacitatea maximă de cazare. De asemenea acesta a punctat faptulca in noaptea de Paste, circulatia nu va mai fi restrictioanta, acesta urmand sa fie permisa pana la ora 05.00 dimineata.

Postarea integrala a lui Florin Citu: 

✔️ ”Circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei va fi permisă, în perioada 1 mai-2 mai 2021, în intervalul orar 20.00 – 5.00 (noaptea de Înviere), precum și în perioada 8 mai-9 mai 2021, în intervalul orar 20.00 – 5.00 (sărbătoarea religioasă specifică lunii Ramazan), pentru participarea la slujbele religioase.
✔️ În zilele de 23 aprilie 2021 și 30 aprilie 2021, operatorii economici care desfăşoară activităţi de comerţ/prestări de servicii în spaţii închise şi/sau deschise îşi pot organiza şi desfăşura activitatea în intervalul orar 5.00-20.00. Între orele 20.00-5.00, operatorii economici pot desfășura doar activitate de livrare la domiciliu.
✔️ Structurile turistice din stațiunile de pe Litoralul Mării Negre își vor putea desfășura activitatea cu cel mult 70% din capacitatea maximă de cazare, cu respectarea normelor de protecție sanitară pentru prevenirea răspândirii COVID-19.
Toate celelalte măsuri de protecție sanitară sunt menținute pe perioada stării de alertă, în scopul protejării sănătății populației și al prevenirii răspândirii virusului”, 

 

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here