- Advertisement -
Acasă Politica Florin Roman ii da dreptate Dianei Sosoaca si spune ca proiectul eliminarii...

Florin Roman ii da dreptate Dianei Sosoaca si spune ca proiectul eliminarii pensiilor speciale va pica la CCR: „Actualul proiect amendat si care prevede inclusiv oprirea celor aflati in plata din punctul meu de vedere va avea mari probleme de constitutionalitate! Eu am mai vazut filmul asta pe doua proiecte ale PNL”

- Advertisement -

Deputatul PNL, FLorin Roman, ii da dreptate senatoarei Diana Sosoaca legat de proiectul eliminarii pensiilor speciale votat in urma cu scurt timp in Parlament. Acesta sustine ca la fel ca alte proiecte din trecut, si acesta va pica la Curtea Constiutionala, dand de inteles ca acesta a fost si intentia de la bun inceput, prin introducerea in proiect unui amendament care prevede incetarea pensiilor aflate în plată, ceea ce ar fi neconstitutional.

Deputatul Florin Roman: „Eu am mai vazut filmul asta pe doua proiecte ale PNL, unul care abroga in totalitate toate pensile speciale si altul pe o impozitare. Ambele votate cu mana sus de tot Parlamentul si care niciodata nu au produs efecte pentru ca au fost atacate la CCR si au fost declarate neconstitutionale. Actualul proiect amendat si care prevede inclusiv oprirea celor aflati in plata din punctul meu de vedere va avea mari probleme de constitutionalitate”

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Logged in as Redactie. Log out?

Please enter your comment!

Sari la bara de unelte Dezautentificare