- Advertisement -
Acasă Politica Flutur spune ca il vrea pe Citu sef la PNL deoarece nu...

Flutur spune ca il vrea pe Citu sef la PNL deoarece nu e multumit de numarul de ministere obtinut in urma negocierilor din decembrie: „Am un argument de ce Florin Cîţu. Oameni buni, suntem principalul partid în coaliţie. Avem nevoie de un prim-ministru preşedinte de partid să aibă mai mult forţă şi autoritate în negocierile dintr-o coaliţie de guvernare”

- Advertisement -

PDL-ul si 99% din fostii apropaiti ai lui Orban, acesta pare a fi ”noul suflu” atat de invocat de Citu si apropiatii sai. Unul dintre cei mai influenti fosti PDL-isti, astazi Liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat ca il vrea pe Citu presedinte al PNL, deorece e nemultumit de numarul de ministere cu care s-a ales PNL in urma negocerilor purtate in decembrie anul trecut in cadul coalitiei dupa alegerile parlamentare.

„O să vă surprindă ce spun acum: sunt susţinătorul lui Florin Cîţu şi am multe argumente. Am un argument de ce Florin Cîţu. Oameni buni, suntem principalul partid în coaliţie. Avem nevoie de un prim-ministru preşedinte de partid să aibă mai mult forţă şi autoritate în negocierile dintr-o coaliţie de guvernare. Ştiu ce înseamnă, am participat la aceste şedinţe”, le-a mai transmis Flutur colegilor săi din PNL Sălaj.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here