Fostul om de afaceri Dan Camarzan, judecat pentru ca si-a ucis bunica, scapa de inchisoare! Fostul milionar inclus in 2010 in topul Forbes va fi internat într-un spital de psihiatrie, după ce o comisie medico-legală din București a stabilit că nu are discernământ

Omul de afaceri Dan Cămârzan, judecat pentru că și-a ucis bunica, scapă de închisoare. Bărbatul din Brașov va fi internat într-un spital de psihiatrie, după ce o comisie medico-legală din București a stabilit că nu are discernământ.

În această situație, Tribunalul Brașov a revocat măsura arestării preventive, luată împotriva lui Dan Cămârzan, și a dispus, în schimb, internarea sa forțată. Decizia nu este definitivă.

Omul de afaceri este acuzat că, pe 6 mai 2019, și-a ucis bunica, o femeie în vârstă de 93 de ani. A doua zi a fost arestat preventiv.

“Din referatul cu propunere de arestare preventivă a rezultat faptul că, în dimineaţa zilei de 6 mai 2019, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul a suprimat viaţa bunicii materne, prin exercitarea de violenţe fizice, fapta fiind comisă în locuinţa comună. Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare. Actele de urmărire penală în prezenta cauză s-au efectuat cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov – Serviciul de Investigaţii Criminale”, preciza Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov

Afaceristul braşovean Dan Cămârzan, implicat în imobiliare, a fost inclus, în 2010, în topul Forbes, cu o avere estimată la peste 29 de milioane de euro. În 2017 a intrat în atenţia opiniei publice după ce a pornit pe canalul său de YouTube un serial intitulat “I am God”. 

Citeste si https://dc360.ro/cine-face-bine-lumea-te-vede-alex-coita-numit-consilier-onorific-al-vioricai/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.