Fostul secretar general al PSD Marian Neașcu dat afară din partid de Dragnea s-a înscis în PRO Romania și va fi șef de campanie la europerlamentare

Marian Neacșu, fostul secretar general al PSD mazilit de Liviu Dragnea anul trecut, a intrat în Pro România, partidul fondat de Victor Ponta. El va conduce echipa de campanie a partidului la alegerile europarlamentare, au declarat pentru G4Media.ro surse din partid.

Luni, Neacșu s-a întâlnit deja la sediul Pro România cu șefii de filiale, potrivit surselor citate.

Marian Neacșu și Adrian Țuțuianu au fost excluși din PSD pe 5 noiembrie, în urma unei decizii inițiate de Liviu Dragnea. Cei doi semnaseră celebra scrisoare anti-Dragnea, dar au eșuat în tentativa de a-l da jos pe Dragnea de la șefia PSD.

Decizia a fost luată în ședința CEx, cu 53 de voturi ”pentru” și 9 voturi ”împotrivă”. Neacşu a declarat atunci că este vorba despre o execuţie publică și a anunţat că, împreună cu Țuțuianu, va face contestaţie împotriva deciziei de excludere.

„Bineînţeles că vom face o contestaţie, pentru că este o execuţie publică fără niciun sens. Nu ni s-a adus niciun fel de argument decât elucubraţii, afirmaţii fără niciun fel de temei, am devenit pe nepusă masă şi trădătorii partidului, şi oamenii care negociau pe ascuns cu altcineva. E foarte interesant cum am reuşit să trec dintr-o extremă în alta, în opinia altora”, a declarat Marian Neacşu, care susţine că la baza deciziei au stat nişte „motivaţii aiuritoare”.

Citește și http://dc360.ro/dragnea-a-depus-amendamente-la-buget-pentru-diminuarea-fondurilor-alocate-serviciilor-secrete-cu-peste-500-de-milioane-de-lei/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.