Acasă Noutati interne Fostul vicepreședinte al Pfizer: „Nu este absolut nici o nevoie de vaccinuri...

Fostul vicepreședinte al Pfizer: „Nu este absolut nici o nevoie de vaccinuri pentru a pune capăt pandemiei. Nu am auzit niciodată o asemenea absurditate despre vaccinuri. Nu vaccinezi oameni a căror viață nu este în pericol din cauza unei boli. De asemenea, nici nu plănuiești să vaccinezi milioane de persoane perfect sănătoase cu un vaccin care nu a fost testat în mod extins pe subiecți umani.”

Fostul vicepreședinte al Pfizer, doctorul Michael Yeadon, face declaratii la 180 de grade fata de actualele indicatii ale oamenilor de stiinta in privinta vaccinarii. Michael Yeadon spune ca nu este nevoie de vaccin pentru a se pune punct actualei pandemii de COVID19. Acesta spune ca nu a auzit niciodata o absurditate mai mare legata de vaccinare, mentioand ca nu trebui vaccinate persoanele a caror viata nu este in pericol doar din cauza unei anumtie boli. Tot acesta a spus nu considera justificata vaccinarea a milioane de perosane care sunt perfect sanatoase cu un vaccin care nu a fost testat eficient o anumita perioada de timp pe dubiecti umani.

„Nu este absolut nici o nevoie de vaccinuri pentru a pune capăt pandemiei. Nu am auzit niciodată o asemenea absurditate despre vaccinuri. Nu vaccinezi oameni a căror viață nu este în pericol din cauza unei boli. De asemenea, nici nu plănuiești să vaccinezi milioane de persoane perfect sănătoase cu un vaccin care nu a fost testat în mod extins pe subiecți umani.”

Asa cum era de astetpat, doctorul Michael Yeadon a fost imediat cirticat de catre Grupul de Consiliere Științifică pentru Urgențe (SAGE), care a judecatu un rol stabilirea restricțiilor anti-COVID.

Michael Yeadon le-a raspuns la randul sau acestora că SAGE nu are expertiza esențială în domeniul în legătură cu care se pronunță, printre membrii grupului nefiind „imunologi clinici”.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here