FOTO A fost “rezolvata” problema copacilor asfaltati in beton din sectorul 4! Copacii au fost taiati! Acum nu mai sufera niciun copac

A fost rezolvata si problema copacilor asfalati in ciment din sectorul 4, “rezolvata” in sensul in care pare ca muncitorii s-au gandit sa le curme suferinta, asa au decis sa ii omoare direct taindu-i.Copacii asfaltati in sectorul 4 la sfarsitul saptamanii trecute, care au ajunsi virali pe site-urile de socilizare, au fost taiati unul cate unul.

Reamintim ca saptamana trecuta Priamria Secotrului 4 a reusit un nou record negativ, cimentarea catorva zeci de copaci. Logic, ca fara nicio bucata de pamant lasata libera, acestia urmau ca intr-o perioada scurta de timp sa se usuce si sa cada. Dar sa privim si de partea cealata, probabil ca muncitorii au avut intentii bune, in sensul in care au luat in calcul ca atunci cand acestia urmau oricum sa cada, ar fi urmat sa zgarie (unii dintre acestia ceva mai serios) masinile parcate in zona, asadar macar masinile se afla in sigurnata. Bravo!

Lucrările de modernizare a Șoselei Giurgiului sunt făcute de Primăria Sectorului 4. Proiectul costă 147 milioane lei și vizează modernizarea bulevardului, amenajarea de noi locuri de parcare, dar și reabilitarea a alte 12 străzi. Lucrările au început în 2018 și se vor finaliza în 2020.

 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *