- Advertisement -
AcasăPoliticaFOTO Cat de jos poate merge propaganda PSD-PNL? Sindicatul Naţional Sport...

FOTO Cat de jos poate merge propaganda PSD-PNL? Sindicatul Naţional Sport şi Tineret il ataca pe ministrul Sportului pentru ca si-a adus in biroul sau o bicicleta medicinala

- Advertisement -

Suparare mare in societatea in care cele mai multe dintre sindicate au legaturi directe cu PSD-PNL. Dupa un sir de atacuri cu care ne-am obisnuit indreptate impotriva ministrului Sportului, Eduard Novak, Sindicatul Naţional Sport şi Tineret il ataca pe ministrul Sportului pentru ca si-a permis sa isi aduca in biroul sau o bicicleta medicinala. Probabil, extrem de dezamagit pentru ca nu urmeaza traditia ministrilor supraponderali, cu colectii de baturi in vitrine si secretara pe birou si usa incuiata, sindicatul ii reproseaza ministrului faptul ca in loc sa iis dea sufletul in fiecare secunda pentru Romania, si si-a permis sa isi aduca o bicicleta medicinala in propriul birou.

„Degeaba deţii funcţia de ministru, dacă nu profiţi la maxim de ea. Asta a înţeles ministrul Sportului, care şi-a adus antrenorul personal, aparatele şi bicicleta în biroul ministerial din strada Vasile Conta pentru a face antrenamente în timpul programului, atunci când, oficial, ar trebui să îşi îndeplinească atribuţiile.În ce ţară din lume un demnitar mai face asta în timpul programului, în biroul instituţiei? Ministrul şi-a instalat în cabinet un sistem complet de antrenament de ciclism indoor.

Pentru propriul program de pregătire, şi-a adus echipamente, susţinătoare de efort, energizante, medicamentaţie, prosoape, săpun, geluri de duş şi feon pentru uscat părul; urmează preparatorul fizic, maseurul, terapeutul şi nutriţionistul. Acum nu rămâne decât să-i premieze toţi cei care fac parte din stafful tehnic, că vorba aceea, au şi ei nevoile lor, iar Novak este cel mai darnic demnitar, atunci când este vorba de bani publici”, menţionează sursa citată.

content-image
- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -