- Advertisement -
Acasă Politica FOTO DOCUMENT Lovitura pentru Clotilde Armand! Garda de Mediu a constatat ca...

FOTO DOCUMENT Lovitura pentru Clotilde Armand! Garda de Mediu a constatat ca activitatea Romprest se desfasoara in conformitate cu prevederile legale aplicabile si nu a dispus sanctiuni asupra operatorului

- Advertisement -

Lovitura pentru primarul Sectorului 1 , Clotilde Armand, in contextul razboiului cu firma de salubrizare „Romprest”. Garda de Mediu a constatat ca activitatea Romprest se desfasoara in conformitate cu prevederile legale aplicabile si nu a dispus sanctiuni asupra operatorului. Concluziile Garzii de Mediu vin in urma unui control recent facut la firma de salubrizare dupa conflictul dintre dintre aceasta si Primaria sectorului 1.

„Constatările controlului sunt că Romprest a notificat la timp toate autorităţile asupra iminenţei acestei situaţii de blocaj. De asemenea, se confirmă că activitatea Romprest se desfăşoară în conformitate cu prevederile legale aplicabile, iar autoritatea de control, Garda Naţională de Mediu, nu a dispus sancţiuni asupra operatorului. Aşadat, considerăm că am întreprins toate demersurile legale, iar deblocarea acestei situaţii îi revine Autorităţii contractante prin respectarea obligaţiilor legale”, se arată în adresa Romprest.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here