- Advertisement -
Acasă Politica FOTO PSD, protest cu papusi in Parlament pentru cresterea alocatiilor! Social democratii...

FOTO PSD, protest cu papusi in Parlament pentru cresterea alocatiilor! Social democratii i-au oferit premierului Florin Citu doua papusi! Ludovic Orban a primit si el alte doua papusi: „Astea sunt papusile pe care le-ati manevrat voi 30 de ani”

- Advertisement -

Un protest mai aparte al social demcoratilor a avut loc in urma cu scurt timp in Parlament. Social democratii au venit cu mai multe papusi la acestia pe care le-au oferit celor mai importanti lideri ai coalitiei, doua fiindu-i oferite premierului Florin Citu si altele doua presedintelui Camerei Depuatilor Ludovic Orban. Social democratii spun ca aceasta a fost o incercare de a ii convinge actuala coalitie sa mareasca alocatiile copiilor.

In momentul in care premierul Florin Citu le-a primit acesta vorbea de la pupitru. Ulterior, Citu a ascuns papusile sub pupitru si s-a adresat ironic PSD-istilor, transmitandu-le ca daca vor alocatii marite, trebuie prima data sa se inscrie la scoala.

„Nu ati depasit varsta copiiilor. Stiam ca alocatii sunt pentru copii, nu pentru parlamentari, asta este”, a replicat Florin Cîțu. „Veti primi alocatia dar trebuie sa va inscrieti la scoala”, a adăugat Cîțu.

„Astea sunt papusile pe care le-ati manevrat voi 30 de ani”, a zis Ludovic Orban. Angajatii Camerei Deputatilor au luat păpușile-bebeluș de pe pupitrele oficialilor puterii. „Ma puneti in situatia sa le cer chestorilor sa repuna ordinea. Lasati circul deoparte”, a adăugat Orban.

„A-lo-ca-tii, a-lo-ca-tii, a-lo-catii, au strigat parlamentarii PSD”, premierul oprindu-se din discurs din cauza zgomotului creat.

 

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi text care spune „CAMERA DEPUTAȚILOR”Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi interior

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane în picioare, persoane stând jos şi interior

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi interior

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi interior

Ar putea fi o imagine cu copil mic, stând în picioare şi interior

 

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here