FOTO / VIDEO Armata a impanzit azi Capitala in contextul starii de urgenta! Cum a aratat Bucuresti in prima zi cu Armata marsaluind pe strazile aproape pustii

De ieri seara a intrat in vigoare si ordoanta militara anuntata de Ministrul de Interne Marcel Vela. Capitala a fost impanzita azi de Armata care masarluia pe strazile tot mai pustii.

Spre deosebire de zilele trecute, numarul celor iesiti fara rost din case a scazut semnificativ. De precizat ca nici vremea nu a mai fost atat de tentanta ieri si azi pentru o parte din bucuresteni pentru a ii face sa iasa cu orice pret din casa in ciuda interdicitiei.

La datorie! România, fii puternică!

Suntem mereu acolo unde este nevoie de noi!Militari din mai multe structuri ale Forțelor Terestre Române au plecat în misiune. Toate măsurile sunt luate în vederea limitării răspândirii virusului. Împreună suntem mai puternici!Începând cu ora 12.00 au intrat în vigoare restricțiile de circulație pe durata stării de urgență. Ieșiți doar dacă aveți urgențe și nu uitați să aveți la voi documentul de identitate și adeverința sau declarația pe proprie răspundere.#RomâniaFiiPuternică

Publicată de Ministerul Apararii Nationale, Romania – www.mapn.ro pe Miercuri, 25 martie 2020

Image result for armata capitala

Image result for armata capitala

Image result for armata capitala

Reamintim ca persoanele trecute de 65 de ani pot iesi din case incepand de azi doar intre orele 11.00-13.00, doar in masuri de stricta urgengta, printre care, cumparaturi, urgente medicale sau plimbarea animalelor. Singurii pensioanri care fac exceptie si pot iesi si in afara intervalului sunt cei care o fac strict in interes profesional (profesori, oamni de afaceri). Restul populatiei poate iesi din casa cand doreste, dar din nou, doar in condtii de stricta necesitate, printre care, deplasarea la locul de munca, cumparaturi, urgente medicale, plimbarea animalelor sau pentru a dona sange.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *