VIDEO Un deputat USR arată cum oamenii de la sate din judeţul Dolj sunt aduşi cu forţa la mitingul PSD din Craiova: “Sunt obligați de șefi să participle! Centrul orașului e închis înainte de miting”

Zeci de oameni din satele Doljului sunt urcați acum în autobuze albe, pentru a fi duși la mitingul organizat de PSD vineri după-amiază în Craiova, spune deputatul USR Adrian-Claudiu Prisnel.

Parlamentarul USR de Dolj a postat pe Facebook imagini video cu autobuzele care vor duce manifestanții în centrul Craiovei:

Oameni urcați în autobuze spre mitingul lui Dragnea

Zeci de oameni din satele Doljului sunt urcați acum în autobuze albe, spre Craiova, la mitingul lui Liviu Dragnea. În realitate, autobuzele astea îi țin pe loc, în jaf și nevoi. Imaginile sunt din Unirea, înregistrate de un coleg din USR. Unirea a pierdut peste 1000 de locuitori în ultimi ani, oameni plecați în căutarea unui loc de muncă din care să-și întrețină familiile rămase acasă. Cei care nu pleacă visează și ei că vor avea condiții de viață ca afară. Doljul e azi mai sărac cu 100 000 de suflete. Copiii ni se nasc în alte părți, bunicii se sting în singurătate și sărăcie.

Publicată de Adrian-Claudiu Prisnel pe Vineri, 12 aprilie 2019

Prisnel publică pe rețeaua socială și declarațiile unui taximetrist a cărui soție este nevoită să meargă la manifestarea organizată de pesediști. 

„Soția mea a fost sunată aseară de director. I-a spus că e obligatoriu să vină în alb la serviciu și să meargă la miting. Ce să facă? Ăștia pot să o dea afară și rămânem pe drumuri. Așa e peste tot. Cel mai rău e să bagi frica în oameni”, i-a spus taximetristul.

Deputatul USR acuză că orașul a fost blocat pentru mitingul PSD. ”Îmi imaginez ce sentiment de putere are Olguța Vasilescu, când are centrul Craiovei, doar pentru ea. În rest, e pustiu.” 
https://www.facebook.com/prisnel/posts/519534098450949

PSD va organiza vineri, la Craiova, un miting electoral la care pesediștii spun că vor veni zeci de mii de oameni. Claudiu Manda, candidat la alegerile europarlamentare, a spus, miercuri, că sunt multe organizații PSD care vor să organizeze mitinguri, iar prima manifestație va avea loc la Craiova vineri, de la ora 16.00.

Citeşte şi http://dc360.ro/foto-video-deputat-usr-oamenii-din-satele-doljului-sunt-dusi-cu-autobuzele-la-mitingul-psd-din-craiova-unii-sunt-obligati-de-sefi-sa-participe-centrul-orasului-inchis-inainte-de-miting/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.