FOTO Miting împotriva LGBT la Cluj! Protestatarii au venit cu pancarte anti Iohannis, cu cruci și icoane cu sfinți și au călcat în picoare steagul ce simbolizează comunitatea LGBT! Gheorghe Funar a fost nelipsit: „Adevărul, vrei, nu vrei -Nimeni nu se naşte gay” / “Idealul familist, mama, tata şi copil”

Partidul Noua Dreaptă a organizat un miting pentru susţinerea familiei tradiţionale, sâmbătă, 15 iunie, la Cluj-Napoca. Tot sâmbătă, dar de la ora 17.00, în Cluj are loc marşul LGBTQ.

Circa 50-60 de membri şi simpatizanţi ai Partidului Noua Dreaptă, inclusiv fostul preşedinte al PUNR, Gheorghe Funar, s-au adunat în Piaţa Avram Iancu, unde au participat la un miting de susţinere a familiei tradiţionale. 

Gheorghe Funar – al doilea de la stânga la dreapta. Aceştia au scandat lozinci pro familia tradiţională şi împotriva comunităţii LGBTQ.  „Familia tradiţională, comoară naţională!”, „Idealul familist, mama, tata şi copil”, „Adevărul, vrei, nu vrei -Nimeni nu se naşte gay”, „Dumnezeu a dat femeie şi bărbat”, precum şi „Cluj-Napoca nu e Sodoma” au fost doar câteva dintre scandările celor din Noua Dreaptă. Ca să dea greutate mesajului, mai multe persoane au călcat în picioare steagul comunităţii LGBTQ.

Unii participanţi la miting au venit cu pancarte ce conţin mesaje adresate clasei politice. Preşedintele Klaus Iohannis a fost principalul vizat, aceştia reproşându-i faptul că nu a susţinut referendumul pentru familie. Nici Primăria Cluj-Napoca nu a scăpat de critici, principalul reproş fiind acela că a autorizat, tot azi, un marş al comunităţii LGBTQ în centrul oraşului.

„Primăria Cluj a făcut un pas înapoi prin autorizarea acestei parade în centru oraşului. A cedat practic centrul cetăţii, ceea ce va avea consecinţe în următorii ani. Un astfel de eveniment, de manifestare nu ar fi trebuit autorizată, pentru că ei se mândresc cu o perversiune, nouă ni se pare ridicol. Probabil că în curând vom vedea şi parade ale poligamilor, ale onaniştilor. Faptul că li s-a dat centrul oraşului, că vor trece pe lângă clădiri şi instituţii cheie ni se pare o cedare. Oraşul nu se poate mândri cu o paradă a homosexualilor”, a spus preşedintele Noii Drepte, Tudorn Ionescu.

Participanţii au desfăşurat un steag uriaş, lung de câţiva metri. Printre cei care au luat cuvântul s-a numărat şi Cătălin Mărincuş (foto, cu microfonul), cunoscut mai ales după ce a întrerupt un spectacol al Operei Române atunci când unul dintre actori interpreta rolul unui extremist islamist.

blob:https://lb01.easyhost.com/8ef2848f-f838-4e05-9151-f166096cddfe

Citește și https://dc360.ro/foto-video-mesaje-impotriva-lui-iohannis-si-a-minoritatilor-sexuale-la-mitingul-noii-drepte-steagul-comunitatii-lgbtq-a-fost-calcat-in-picioare/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *