FOTO/VIDEO: Primele imagini cu Liviu Dragnea, în cămașă cu dungi, în mașina Duster cu care merge spre secția de Poliție/ Imagini în direct din trafic și cu momentul când liderul PSD părăsește locuința

Liviu Dragnea este așteptat să se predea, după ce a fost condamnat la trei ani și jumătate de închisoare cu executare. Din garajul subteran al blocului unde locuiește șeful PSD, au ieșit două mașini cu geamuri fumurii, o Skoda și un Duster de culoare închisă, la interval de circa zece minute. În primă instanță, televiziunile de știri au plecat în urmărirea primei mașini, Skoda, dar șeful PSD se afla în Duster.

Mai multe persoane au strigat „La pușcărie!”. Mașina este în acest moment urmărită în trafic de echipe ale televiziunilor.

De asemenea, mai mulți pietoni au lovit cu pumnii în mașina în care s-ar afla Dragnea, când aceasta a oprit la semafor.
De menționat că, între timp, o altă mașină neagră cu geamuri fumurii a ieșit din imobilul în care locuiește Dragnea.

https://www.facebook.com/digifmradio/videos/707895109630490/

Instanța a trimis la Poliție mandatul de executare a pedepsei

Potrivit Codului de Procedură Penală, pedeapsa închisorii se în executare prin emiterea mandatului de executare. Mandatul de executare se emite de judecătorul delegat cu executarea în ziua rămânerii definitive a hotărârii la instanță. 

În cazul în care cel condamnat se află în stare de libertate, odată cu emiterea mandatului de executare a pedepsei închisorii, judecătorul delegat cu executarea emite şi un ordin prin care interzice condamnatului să părăsească ţara.

Pentru ducerea la îndeplinire a mandatului de executare se trimit două exemplare organului de poliţie de la domiciliul sau reşedinţa condamnatului. 

Pe baza mandatului de executare, organul de poliţie procedează la arestarea condamnatului. Celui arestat i se înmânează un exemplar al mandatului şi este dus la locul de deţinere cel mai apropiat, unde organul de poliţie predă celălalt exemplar al mandatului de executare.

Citește și http://dc360.ro/ponta-dupa-condamnarea-lui-dragnea-imi-pare-rau-de-faptul-ca-acest-om-orbit-de-trufie-si-rautate-a-tras-dupa-el-in-prapastie-romania-guvernul-parlamentul-un-partid-si-onoarea-a-milioane-de-oameni/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.