- Advertisement -
Acasă Noutati interne Fulgy se destainuie: „S-a intamplat în felul urmator. Am fost la Alex...

Fulgy se destainuie: „S-a intamplat în felul urmator. Am fost la Alex Velea la studio unde se consuma Ketamina, Mefedrona si Amfetamina. Se consuma insa si droguri usoare gen iarba si cocaina. Distribuitorul lui Velea este Matias ala negru”

- Advertisement -

La o saptamana dupa ce a fost prins drogat de politisti, sustinand ca el doar a inhalat nu a si tras, Fulgy da din casa despre ce obisnuite sa consume de obicei. Fulgy spune la Alex Velea la studio este raiul parfumurilor albe, declarand ca acolo se comsuma all inclusive, printre care droguri puternice precum Ketamina, Mefedrona sau Amfetamina, mentionand de altfel ca cine nu are experienta poate incerca si unele mai usoare precum iarba sau cocaina. Acesta a spus si cine distrbuie drogurile Velea acasa, declarand ca este de un anumit „Matias, ala negru”.

„S-a întâmplat în felul următor. Am fost la Alex Velea la studio unde se consumă Ketamină, Mefedronă şi Amfetamină. Se consumă, de asemenea, şi droguri uşoare gen iarbă şi cocaină. Distribuitorul lui Velea este Matias ăla negru. El a adus toate drogurile şi substanţele interzise acolo. Eu am fost cu gândul de a face o piesă„, a declarat artistul pe TikTok, conform România TV.

 

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here