Gabriel Oprea jr. vrea să se angajeze la Ministerul Agriculturii! Fiul fostului ministru cercetat în dosarul morții polițistului Gigină a trecut deja prima probă!

Gabriel Marin Oprea, mai cunoscut drept Gabriel Oprea jr., a trecut de prima probă la un concurs de angajare la Ministerul Agriculturii, potrivit informațiilor prezentate de minister și consultate de G4Media.ro. Fiul fostului ministru al Internelor este cunoscut în cercurile mondene din București pentru prezentările de modă ca manechin al creatoarei de modă Adina Buzatu, dar și pentru aparițiile spectaculoase în cluburile de lux.

Gabriel Oprea jr. a fost student la o facultate a Universității Româno-Americane și nu e clar ce aptitudini are pentru postul de la Autoritatea Competentă pentru Acreditarea Agențiilor de Plăți și a Organismului Coordonator din cadrul Ministerului Agriculturii. Cert este faptul că el a trecut de proba dosarului de înscriere, iar luni a avut examenul scris. Concursul pentru postul de consilier debutant se va încheia printr-un interviu cu o comisie specializată din ministerul condus de Petre Daea.

În vârstă de 24 de ani, Oprea jr. s-a remarcat în presa prin achiziții și cadouri exorbitante pe vremea când tatăl său conducea Ministerul de Interne și era unul dintre cei mai puternici oameni politici ai momentului. Potrivit BN24.ro, Gabriel Oprea jr. a primit cadou de la tatăl său la împlinirea vârstei de 19 ani un autoturism Audi S7 Matrix de de 100.000 de euro, automobil cu care tânărul posta fotografii pe contul său de Instagram.

În 2015, proaspăt student, Oprea jr. a intrat și în politică, fiind instalat de tatăl său la șefia organizației de tineret din Sectorul 1 al UNPR, partid condus de Gabriel Oprea, potrivit Epoch Times.

Gabriel Marin Oprea a primit de la tatăl său, prin donație, o vilă din cartierul Cotroceni, potrivit Jurnalul.ro. Donația a avut loc înainte ca procurorii DNA să instituie sechestrele asigurătorii în vederea recuperării pagubelor din dosarul morţii poliţistului Bogdan Gigină.

În 2018, Cancan l-a surprins pe Oprea jr la un club din Mamaia într-un Mercedes de lux și purtând un ceas estimat la 30.000 de dolari.

Nici Gabriel Oprea senior, nici Gabriel Oprea jr. nu au răspuns la apelurile și mesajele reporterului G4Media.ro până la publicarea articolului.

Citește și https://dc360.ro/iohannis-cere-guvernului-abrogarea-oug-intr-o-democratie-justitia-nu-poate-fi-subordonata-politicului-si-cu-atat-mai-mult-nu-poate-fi-calificata-drept-o-urgenta-modificarea-intempestiva-a-unor-reg/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *