Acasă Politica Gabriela Firea: Daca bugetul pica, Guvernul trebuie sa plece!Eu îmi doresc introducerea...

Gabriela Firea: Daca bugetul pica, Guvernul trebuie sa plece!Eu îmi doresc introducerea unei moţiuni de cenzură contra Guvernului Citu. Nu aş vrea să spun eu acum, să anticipez ceea ce se va decide în cadrul Comitetului Politic Naţional, dar sunt convinsă că ceilalţi preşedinţi de organizaţii din ţară vor fi de acord cu un astfel de demers”

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat mericuri seara la Romania tv, ca in cazul care bugetul pica, Executivul condus de Florn Citu trebuie sa plece acasa. Aceasta a spus ca perosnal isi doreste introducerea unei motiuni de cenzura in acest sens si ca este convinsa ca preşedinţii de organizaţii din ţară vor fi de acord cu un astfel de demers.

„Eu îmi doresc (introducerea unei moţiuni de cenzură – n.r.). Nu aş vrea să spun eu acum, să anticipez ceea ce se va decide în cadrul Comitetului Politic Naţional, dar sunt convinsă că ceilalţi preşedinţi de organizaţii din ţară vor fi de acord cu un astfel de demers. Nu de alta, dar să ştiţi că o moţiune în sine este chiar bugetul, dacă bugetul cade în Parlament, Guvernul trebuie să plece acasă. Deci primul examen al Cabinetului PNL-USR PLUS este ajungerea bugetului în Parlament”, a declarat Gabriela Firea, la Antena 3.

Aceasta a afirmat că în discuţiile din interiorul PSD va vota pentru introducerea unei moţiuni de cenzură. „Dacă se va propune acest lucru, categoric voi vota pentru”, a precizat prim-vicepreşedintele PSD.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here