- Advertisement -
Acasă Politica Gabriela Firea: Sunt măsuri aberante care nu se regăsesc în lumea civilizată,...

Gabriela Firea: Sunt măsuri aberante care nu se regăsesc în lumea civilizată, pentru că nu fac decât să sporească gradul de neîncredere, de suspiciune, de temere al populaţiei pentru ceea ce se întâmplă acum în ţară! Ati vazut si dumneavoastră acele imagini în momentul în care se închid magazinele mai devreme, se creează acea aglomerare, cand de fapt asta ne dorim, să nu fie aglomeraţie!

- Advertisement -

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, ataca Executivul Citu in contextul noilor restrictii intrate in vigoare de aproape doua saptamani. Acesta spune ca masurile sporesc gradul de neincredere, de suspiciune si de temere al populatiei. Acesta a dat exemplul inchiderii la ora 16.00 a magaznelor de vineri pana duminica, mentionand faptul ca acesta masura nu face decat sa aglomereze si mai mult magazinele si riscul de infectie sa creasca.

„Sunt măsuri aberante care nu se regăsesc în lumea civilizată, pentru că nu fac decât să sporească gradul de neîncredere, de suspiciune, de temere al populaţiei pentru ceea ce se întâmplă acum în ţară. Este lucru dovedit, aţi difuzat şi dumneavoastră imagini în momentul în care se închid magazinele mai devreme, se creează acea aglomerare, cam cu o oră înainte, ceea ce nu ne dorim. Asta ne dorim, să nu fie aglomeraţie.

Ceea ce spunea puţin mai devreme domnul prefect este desprins de realitate. Îmi pare rău, nu vreau să jignesc pe nimeni, dar înseamnă că nu prea merge prin magazine, nu ştie cum funcţionează aceste lucruri. A dat acel exemplu cu 100 de persoane, spre exemplu, într-un magazin mai mare într-un supermarket şi pe urmă, posibilitatea să se restrângă accesul. Dar cum monitorizează acei clienţi? Îi urmărește cineva dacă sunt mai mulți la lactate, sau la carne, sau la panificație, sau la dulciuri, sau la produse de îngrijire. Poate sunt mai mulți într-o anumită zonă și stau apropiați și poate într-o anumită zonă nu este nimeni, sau sunt doar doi-trei clienți.

Sunt propuneri care sunt desprinse de realitate, pentru că nu au nimic de a face cu viața fiecărei persoane, cu ceea ce se întâmplă în mod curent într-un magazin. Deci eu cred că aceste măsuri sunt pur și simplu luate de oameni care nu au nicio legătură cu viața de zi cu zi, cu realitățile. Pur și simplu sunt oameni care vorbesc din teorie, nu din practică.

Vă dați seama ce aberație? Cum poți să contorizezi prezența unei persoane care circulă prin magazin? Vine cineva cu biciul și spune, vedeți că sunteți prea mulți la iaurt, mai răsfirați-vă. Niște măsuri comunistoide, realmente și vă spun că nu am văzut așa ceva și circul și eu prin lume. Nu există un model care să semene cu al nostru, cu cel românesc, din păcate”, a spus Gabriela Firea.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here