- Advertisement -
AcasăExternGeneral polonez dupa 9 luni de razboi SUA-Rusia: "Trupele speciale ucrainene au...

General polonez dupa 9 luni de razboi SUA-Rusia: „Trupele speciale ucrainene au fost antrenate deja din 2016 de trupele speciale ale NATO. Obiectivul a fost cel de a crea o mișcare partizană: se conştientiza puternic că, mai devreme sau mai târziu va avea loc o invazie a Rusiei”

- Advertisement -

Dupa 9 luni de razboi SUA-Rusia pe teritoriul Ucrainei, generalul polonez, Mieczyslaw Biniek, informeaza presa faptul ca NATO stia ca la un moment dat Rusia va invada Ucraina, motiv pentru care trupele ucrainene au fost sa fie antrenate in secret tocmai din anul 2016.

„Trupele speciale ucrainene au fost antrenate deja din 2016 de trupele speciale ale NATO. Obiectivul a fost cel de a crea o mișcare partizană: se conştientiza puternic că, mai devreme sau mai târziu va avea loc o invazie a Rusiei. Nu pot intra în detalii, dar unul dintre multele antrenamente a avut ca temă chiar „Operațiuni secrete în teritoriile ocupate”.

Reamintim in acest context ca Rusia a avertizat in nerunumrate randuri in ultimi ani cu privire la extinderea NATO si inconjurarea tarii din punct de vedere militar, transmitand de mai multe ori ca Ucraina este inzestrata din punct de vedere militar de NATO pentru a actiona impotriva Rusiei.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -