- Advertisement -
AcasăNoutati interneNu mai moare, ci dispare. Generalul Eugen Bădălan: „Putin va fi...

Nu mai moare, ci dispare. Generalul Eugen Bădălan: „Putin va fi înlăturat de la putere de către oamenii din jurul lui. Mai devreme sau mai târziu”

- Advertisement -

Daca v-ati plictisit deja de noul sezon: „Moare Putin”, mult mai slab calitativ si lipsit de seznational fata de primele luni de conflict, aflati ca reIncepe un nou sezon din „Putin dispare”. Generalul Eugen Bădălan a declarat marti ca presedintele Rusiei, Vladimir Putin, va fi inlaturat de oamenii din jurul lui mai devreme sau mai tarziu.

„Putin va fi înlăturat de la putere de către oamenii din jurul lui. Mai devreme sau  mai  târziu se va întâmpla. Putin nu va fi înlăturat din cauza războiului, va fi lichidat politic.

Putin deja a început să dea semnale de autoretragere, pentru că altfel nu se explică refuzul de a participa la G20 și de a-și trimite Ministrul de Externe acolo. Înlăturarea lui Putin va fi dramatică pentru ruși.

Rusia rămâne Rusia cu aceleași obiective și cu aceleași apucături, de la Petru cel Mare până la Putin”, a spus Gen. Eugen Bădălan, conform gândul.ro

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -