- Advertisement -
AcasăExternGeoana in timp ce singurul "ajutor" al occidentalilor pentru Ucraina se rezuma...

Geoana in timp ce singurul „ajutor” al occidentalilor pentru Ucraina se rezuma tot mai mult la arme: anticipăm un conflict de lungă durată, tot mai mult un război de atriţie, în care pierderile de ambele părţi continuă să fie semnificative. Bănuiesc că acest conflict va dura. Din păcate, va dura, provocând pierderi umane, foarte multă violenţă, acte de atrocitate, violenţă sexuală

- Advertisement -

In timp ce Europa pare preocupata tot mai mult, de la o zi la alta, sa „ajute” Ucraina strict prin inarmare, sanctiunile introrcandu-se pana in acest moment mai mult impotriva occidentalilor iar subiectul negocierilor fiind pus la naftalina inca din luna martie, Mircea Geoana „preveseste” un razboi de lunga durata, un conflict sangeros, cu mari pierderi de vieti in ambele tabere, un razboi violent cu multe atrocitati, inclusiv violuri impotirva femeilior.

„Din păcate, anticipăm un conflict de lungă durată, tot mai mult un război de atriţie, în care pierderile de ambele părţi continuă să fie semnificative, un război dominat de artilerie şi mici mişcări de trupe, avans-repliere, dar de ambele părţi nu există suficient de multe forţe ca una dintre cele două părţi să câştige decisiv pe terenul de luptă”, a spus Mircea Geoană, răspunzând întrebărilor jurnaliştilor.

„Bănuiesc că acest conflict va dura. Din păcate, va dura, provocând pierderi umane, foarte multă violenţă, acte de atrocitate, violenţă sexuală, deportări forţate de ucraineni către gulagurile pe care am crezut că imperiul sovietic le-a înmormântat odată cu decesul său. Din păcate, vechile practici – curăţarea etnică, teritoriile ocupate – sunt lucruri foarte severe care se întâmplă şi, din păcate, prelungirea războiului va accentua şi aceste fenomene”, a menţionat Mircea Geoană.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -