Acasă Politica George Simion a avut o discutie cu Stelian Ion in care i-a...

George Simion a avut o discutie cu Stelian Ion in care i-a cerut sa puna in aplicare decizia CCR hotărât că amenzile date în perioada stării de urgență sunt neconstituționale: „A avut o poziție deschisă față de propunerea noastră privind anularea amenzilor de pe timp de pandemie. Ministrul Justiției, Stelian Ion, ne-a spus că va vorbi cu prim-ministrul”

Liderul AUR George Simion a declarat in joi dimineata jurnalistilor ca a avut o discutie cu ministrul Justitiei Stelian Ion vizavi de amenzile care sau fost declarate neconstitutionale in perioada starii de urgenta din primavara de catre Curtea Constitutionala, cerandu-i acestuia sa puna in aplicare decizia CCR. Liderul AUR spune ca spus presei ca ministrul a avut o pozitie deschisa fata de propunerea partidului, Stelian Ion transmitandu-i ca va purta o discutie in acest sens cu premierul.

„A avut o poziție deschisă față de propunerea noastră privind anularea amenzilor de pe timp de pandemie. Ministrul Justiției, Stelian Ion, ne-a spus că va vorbi cu prim-ministrul” a declarat Simion.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here