Acasă Politica George Simion: „În tot județul Mureș se instalează directori de la PNL...

George Simion: „În tot județul Mureș se instalează directori de la PNL și de la UDMR. Trebuie să schimbăm din temelii modul cum funcționează administrația publică, mai ales când vorbim de învățământ. În aceste zile directorii de școli sunt schimbați politic. Nu mai putem perpetua acest model. Ori se desființează inspectoratele școlare, ori se dă concurs pentru toate posturile de director. Concurs real, nu ce am văzut până acum”

Liderul AUR, George Simion, a atacat duminica seara actuala coalitie de guvernare formata din PNL-USR-UDMR, pe care o acuza ca continua politizarea Educatiei. Acesta spune ca in intreg judetul Murtes au fost numiti directori ai unitatilor de invatamant de la PNL si UDMR. Simion a spus ca AUR isi propune sa schimbe”din temelii” administratia publica, mai ales in zona Edcuatiei. Liderul PLUS propune fie desfiintarea inspectoratelor scolare, fie sa se dea concursuri nepolitizate pentru toate posturile de director.

„În tot județul Mureș se instalează directori de la PNL și de la UDMR. Trebuie să schimbăm din temelii modul cum funcționează administrația publică, mai ales când vorbim de învățământ. În aceste zile directorii de școli sunt schimbați politic.

În timpul campaniei electorale 75% din inspectoratele școlare erau goale pentru că inspectorii erau pe teren. Nu mai putem perpetua acest model. Ori se desființează inspectoratele școlare, ori se dă concurs pentru toate posturile de director. Concurs real, nu ce am văzut până acum”, a precizat George Simion.

„Domnul ministru Câmpeanu se face că nu știe, dar PNL trage sfori în teritoriu, și-au împărțit toate posturile. Fiecare filială județeană a primit ca să tacă din gură, să meargă guvernarea cum trebuie. Nu este normal. Cine poate conduce această țară?, pentru că suntem însețați de politruci…” – a concluzionat George Simion.

 

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here