- Advertisement -
Acasă Politica Georgiana Blaga, fiica patronului de la Simex si fost consilierul personal al...

Georgiana Blaga, fiica patronului de la Simex si fost consilierul personal al lui Lucian Bode, a ajuns în Consiliul de Administrație al Societateății Naţionale de Radiocomunicaţii la varsta de 27 de ani

- Advertisement -

Lumea politica nu inceteaza sa uimeasca niciodata. O tanara de 27 de ani a a reusit deja performanta sa ajunga in în Consiliul de Administrație al Societateății Naţionale de Radiocomunicaţii. Ce a ajutat-o pe tanara sa ajunga sa ocupe un post foarte important? Culoarea politica a unui anumit partid politica se pare ca a jucat un rol esential.

Potrivit infromatiilor, Georgiana Blaga este fiica patronului de la Simex și consilier județean al PNL Sălaj. Acesta a fost de asemenea consilierul personal al ministrului Transportului la acea vreme, Lucian Bode (președintele PNL Sălaj),

Potrivit declarației sale de avere, postată pe site-ul Agenției Naționale de Integritate, tânăra făcea parte pe 4 septembrie 2020 din acest consiliu de administrație, iar înainte, pe 17 decembrie 2019, se afla în funcția de consilier peronal al ministrului Transporturilor, Lucian Bode.

Fosta consilieră al lui Bode face parte şi din Consiliul de Administrație al Grupului Exploatare și Întreținere Palat CFR SA București.

Georgiana Blaga are 27 de ani, este licențiată în relații internaținale la Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, are un master în Managementul Dezvoltării Afacerilor, tot la UBB Cluj-Napoca și acționar la Simex, unde tatal sau este patron, cu acțiuni în valoare de 680.000 de lei.

Societatea Națională de Radiocomunicații este unul dintre principalii furnizori de rețele și servicii de comunicații electronice din România și, în același timp, lider de piață în domeniul broadcasting-ului. Compania deținută de statul român asigură suport de transmisii pentru telefonia publică, pentru rețelele de telefonie mobilă, transfer de date și internet sub brandul Radiocom.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here