Ghinea către Tăriceanu care a numit USR “aripa tânără a Securităţii”: Hai sictir! USR ăsta te-a scos afară din ALDE european, fanfaron bătrân!

Vicepreședintele USR, Cristian Ghinea, i-a dat duminică o replică acidă lui Călin Popescu Tăriceanu care susținuse anterior că USR este ”aripa tânără a Securității”, spunând că el în 1989 avea 13 ani și tatăl său era maistru pe șantier, în vreme ce în același an Tăriceanu avea 37 de ani, era manechin, iar tatăl său era turnător pe bani la Securitate.

Postarea lui Ghinea pe Facebook: 

Tăriceanu iar bate câmpii ceva cu USR și Securitatea.

1989 – eu 13 ani, tatăl: maistru pe șantier, funcția: șoim al patriei, apoi pionier.

1989 – el – 37 de ani, tatăl: turnător pe bani la Securitate, funcția manechin și băiat scos la export de regim.

Hai sictir!

Ah, și USR ăsta te-a scos afară din ALDE european, fanfaron bătrân!

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat duminică, la Timişoara, că USR reprezintă „aripa tânără a Securităţii”, care în programul de guvernare ar putea veni şi cu lucruri care ar limita libertatea de exprimare.

„Dar dacă mâine vor câştiga alegerile cei care reprezintă astăzi aripa tânără a Securităţii, şi mă refer la USR, să fie convinşi cei care sunt afară (pentru a protesta, n.r.) că vocea lor nu se va mai auzi. Pentru că cei care astăzi reprezintă USR – îi văd de pe acum care sunt temele lor preferate de campanie şi îmi dau seama ce va urma. Va fi rău şi tragic”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu.

Citeşte şi http://dc360.ro/ponta-coruptie-institutionalizata-ca-in-2019-nu-am-vazut-se-fura-cu-oug-se-fura-cu-hotararea-de-guvern-si-se-fura-fara-frica-pentru-ca-cei-care-o-fac-stiu-ca-o-sa-vina-o-ordonanta-o-sa-vina-ccr-o/i

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.