- Advertisement -
Acasă Extern Ghinion. Condamnatul Cristian Rizea, fugit din Romania cu planuri de a...

Ghinion. Condamnatul Cristian Rizea, fugit din Romania cu planuri de a ajunge mare politician peste Prut, nu poate candida la alegerile parlamentare din Republica Moldova deoarece a obtinut cetatenia contrar legii

- Advertisement -

Ghinion mare de tot pentru Cistian Rizea, condamnat in tara la numai putin de 5 ani de inchisoare si ulterior fugit peste granite in Republica Moldova. Desi in urma cu aproximativ o luna ne anunta mandru ca va candida pentru Parlamentul de la Chisinau unde avea planuri mari, acesta a aflat astazi ca nu poate candida peste Prut, asta deoarece a obtinut cetatenia contrar contrar legii.

„Comisia i-a comunicat repetat domnului Vladimir Dachi (liderul Partidului „NOI” – nota red.) că domnul Mihai Cristian, candidatul de la poziția nr. 2 din listă, conform informației prezentate de Agenția Servicii Publice a Republicii Moldova și a datelor din Registrul de stat al populației, nu deține cetățenia Republicii Moldova, iar buletinul de identitate de pe care s-a făcut copia prezentată Comisiei este nevalabil”, se menționează în hotărârea CEC.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here