- Advertisement -
AcasăExternGoodbye Nancy. Pelosi a demisionat de la sefia Camerei Repezentatilor dupa ce...

Goodbye Nancy. Pelosi a demisionat de la sefia Camerei Repezentatilor dupa ce democratii nu au reusit sa fure destul si aici: „Democrația americană este maiestuoasă, dar este fragilă. Mulți dintre noi, cei prezenți aici, au fost martori ai fragilității noastre la prima mână, în mod tragic, chiar în această incintă”

- Advertisement -

Nancy Pelosi si-a prezentat demisia in urma cu scurt timp din fruntea Camerei Reprezentatilor dupa ce democratii nu au reusit sa fure destul pentru a isi asigura majoritate si aici, desi erau la un pas sa o faca, diferenta dintre cele doua partide fiind restransa foarte mult, din nou, pe ultima sute de metri, in favoarea demcoratilor, dupa ce numaratoarea voturilor a mers de asemenea la fel ca in 2020 mult mai greu in ultimele 6 state.

Asa cum era de asteptat, Pleosi a lasat un mesaj in care ne informeaza ca sub republicani demcoratia americana este in pericol.

„Democrația americană este maiestuoasă, dar este fragilă. Mulți dintre noi, cei prezenți aici, au fost martori ai fragilității noastre la prima mână, în mod tragic, chiar în această incintă. Democrația trebuie să fie apărată pentru totdeauna împotriva forțelor care îi vor răul”, a spus Nancy Pelosi.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -