- Advertisement -
Acasă Extern Grecia, castig important in lupta impotirva imigrantilor ilegali! Ministrul grec pentru migratie...

Grecia, castig important in lupta impotirva imigrantilor ilegali! Ministrul grec pentru migratie si azil: „Persoanele care provin din Afganistan, Bangladesh, Pakistan, Somalia şi Siria nu mai pot cere azil în Grecia dacă ajung acolo via Turcia! Acesta este un pas important în lupta împotriva imigraţiei ilegale şi a activităţii infracţionale a celor implicaţi în trafic de persoane”

- Advertisement -

Grecia a facut astazi un pas important in lupta impotirva imigratiei ilegale. Ministrul grec pentru imigratie si azil Notis Mitarakis a anuntat astazi interdictia imigrantilor ilegali pronvenind din mai multe tari din Orinetul Mijlociu si Africa de a mai cere azil in Grecia, printre respecitivele tari numrandu-se imingrati ilegali din Afganistan, Bangladesh, Pakistan, Somalia sau Siria. Minsitrul grec a anuntat ca este un important pas facut in lupta impotriva imigratiei ilegale si a activitatii infractionale a celor implicati in trafic de persoane.

„Persoanele care provin din Afganistan, Bangladesh, Pakistan, Somalia şi Siria nu mai pot cere azil în Grecia dacă ajung acolo via Turcia! Acesta este un pas important în lupta împotriva imigraţiei ilegale şi a activităţii infracţionale a celor implicaţi în trafic de persoane” a declarat Ministrul grec pentru imigratie si azil Notis Mitarakis.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here