- Advertisement -
Acasă Extern Grecia porneste ofensiva impotriva imigrantilor ilegali! Autoritatile elene au achizitionat tunuri sonore...

Grecia porneste ofensiva impotriva imigrantilor ilegali! Autoritatile elene au achizitionat tunuri sonore pe care le vor folosi la granita cu Turcia impotriva imigrantilor: „Ele reprezintă unul din instrumentele la dispozitia noastra pentru a impiedica o eventuala intrare ilegala in masa a grupurilor de migranti pe teritoriul grec”

- Advertisement -

Dupa ce Danemarca a interzis imigrantilor ilegali posiblitatea de a cere azil pe teritoriul tarii, toti imigrantii ilegali care cer azil in aceasta tara urmand sa fie trimisi in afara tarilor membre ale UE, autoritatile elene i-au de asemenea masuri impotirva imigrantilor ilegali din Orientul Mijlociu si Africa care le calca teritoriul intr-un numar tot mai mare de la o zi la alta.

Autoritatile grecesti au achiztionat tunuri sonore pe care le vor folosi la granita cu Turcia impotirva imigrantilor. Tunuri sonore au fost poziTionate la sud Si nord de Evros, fluviul care delimitează frontiera terestrA dintre Grecia si Turcia.

”Aceste tunuri nu au fost folosite până în prezent, întrucât nu au existat incursiuni masive pe teritoriul grec, precum cele de anul trecut”, dar ele reprezintă ”unul din instrumentele la dispoziţia noastră pentru a împiedica o eventuală intrare ilegală în masă a grupurilor de migranţi pe teritoriul grec”, a explicat oficialul citat.

Aceste tunuri acustice pot emite sunete de pana la 162 de decibeli, in timp ce o conversaţie normala are de obicei 60 de decibeli şi un joc emite 120 de decibeli, potrivit postului grec de televiziune Skai.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here