Gripa continuă să facă ravagii! Numărul deceselor cauzate de virus a ajuns la 82! 10 oameni au murit în ultimile 24 de ore

Numărul deceselor din cauza gripei a ajuns la 82, a anunțat marți Institutul Național pentru Sănătate Publică (INSP). Potrivit ultimei informări a Institutului Naţional de Sănătate Publică, au fost confirmate alte trei decese provocate de gripă, fiind vorba despre un băiețel de doi ani și despre două femei în vârstă de 82 și 83 de ani.

Conform Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile din Institutul Naţional de Sănătate Publică, este vorba despre un băiețel în vârstă de 2 ani din județul Covasna, confirmat cu virus gripal tip A. El avea și alte afecțiuni și nu era vaccinat antigripal.

Cele două femei care au murit din cauza gripei erau din județele Giurgiu și Prahova, având și ele condiții medicale preexistente și nefiind vaccinate antigripal.

Numărul deceselor din cauza virusului gripal a ajuns la 82.

Săptămâna trecută, ministerul Sănătății a declarat epidemie de gripă.

Citește și http://dc360.ro/ciolos-dupa-ce-dragnea-a-spus-ca-plus-e-partidul-statului-paralel-cine-s-a-fotografiat-cu-oameni-din-serviciile-de-informatii/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.