Gripa fac revagii! Încă 5 persoane au decedat in ultimile 24 de ore! Numărul victimelor virusului a ajuns la 67

Alte trei persoane au murit din cauza gripei, fiind vorba despre doi bărbați din județul Prahova și o femeie din județul Timiș, informează Institutul de Sănătate Publică, citat de Mediafax. Cei trei pacienți erau nevaccinați. Numărul deceselor din cauza virusului gripal a ajuns la 67.

Un bărbat în vârstă de 45 de ani și altul în vârstă de 40 de ani, din județul Prahova, au murit din cauza gripei. Cei doi aveau condiții medicale preexistente, dar nu erau vaccinați antigripal, informează Institutul de Sănătate Publică.

Altă pacientă care a murit din cauza virusului gripal este o femeie în vârstă de 50 de ani, din județul Timiș, care avea condiții medicale preexistente, însă nu era vaccinată. Numărul deceselor a ajuns la 67.

Ministerul Sănătății a declarat miercuri epidemie de gripă. Ministerul Sănătății a transmis către toate spitalele din țară recomandări suplimentare, odată cu declararea epidemiei de gripă, a informat Sorina Pintea, precizând că una dintre măsuri vizează accesul vizitatorilor „în mod real” în toate unitățile sanitare, în special în secțiile cu risc.

Citește și http://dc360.ro/presedintele-consiliului-national-al-imm-urilor-florin-jianu-sumele-din-proiectul-de-buget-pe-2019-alocate-pentru-sprijinul-companiilor-au-scazut-masiv-fata-de-2018/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.