- Advertisement -
AcasăEvenimenteGuvernul Citu, de la fantasmagorie la realitate! Coronavirusul da viata Guvernului...

Guvernul Citu, de la fantasmagorie la realitate! Coronavirusul da viata Guvernului Citu, toate partidele vor instalarea Guvernului Citu pentru „stablitate in vreme de criza”! Dupa USR si PRO Romania, si ALDE face apel la PNL pentru învestirea un Guvern cu puteri depline. Tomac cere si el investirea de urgenta a Guvernului Citu

- Advertisement -

Daca pana acum putin trecut de o saptamana era de-a dreptul bizar sa crezi ca Guvernul Citu va trece si va guverna pe bune, din moment USR si PNL isi propuneau sa faca tot posibilul sa se ajunga la aniticpate prin daramarea succseiva a 3 guverne, coronavirusu a dat complet peste cap calculele politice. Dupa USR si PRO Romania, azi si ALDE si PMP anunta ca este nevoie de instalarea rapida a unui Guvern care sa ofere stabilitate pe timpul epidemiei de coronavirus.

Urmasul lui Petrov la tronul PMP Eugen Tomac are o postare lunga pe facebook in care cere instlarea de urgenta a unui Guvern care sa gestioneze criza pe sanatate a epidemiei coronavirsului.

„Prima grijă: sănătatea publică

Cred că, începând de astăzi, toată clasa politică trebuie să aibă un singur obiectiv: să-i apărăm pe cetățeni de acest virus nimicitor care a paralizat state întregi și a curmat viața a mii de oameni.

Pentru că apar zi de zi noi cazuri de persoane testate pozitiv cu COVID-19, consider că măsurile luate până în prezent sunt utile, dar nu suficiente.

De aceea, recomand să luam măsuri ferme care vor ajuta la evitarea unui dezastru, așa cum este el definit în lege.

Nu trebuie să așteptăm să moara români pentru a lua măsuri și mai drastice, nu trebuie să apăra sute de români testați pozitiv pentru a închide orașe sau pentru a băga în carantină județe întregi.

Trebuie să declarăm stare de urgență și să dam țării un Guvern stabil în această săptămână pentru a gestiona cât mai eficient aceasta situație nefericită în care ne aflăm.

Nu îmi doresc să politizăm subiectul coronavirus, dar cred că, înainte de anticipate, de majorități în Parlament, de alegeri locale și multe altele, cel mai important este să facem ce trebuie pentru a salva vieți


Si presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu cere instalarea Guvernului Citu, spunand ca abasolut prioritar pentru Romania in prezent este învestirea unui Guvern care să aibă puteri depline pentru a putea gestiona criza generată de răspândirea coronavirus.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

- Advertisement -