- Advertisement -
AcasăExternGuvernul german grabeste Planul Kalergi. Cu 13% din populatie formata de imingranti...

Guvernul german grabeste Planul Kalergi. Cu 13% din populatie formata de imingranti ilegali, Germania intentioneaza sa usureze regulile de intrare pentru imigrantii ilegali din afara Uniunii Europene si sa primeasca anual cate 400.000 de imigranti africani

- Advertisement -

Cu toate ca Germania este deja compusa in proprtie 13-14% din imingranti ilegali, tara avand in prezent aproape 9 milioane de imingrati ilegali din Orientul Mijlociu si alti aproape 3 din Africa si tari asiatice, Guvernul german a anuntat ca intentioneaza sa usureze regulile de intrare pentru imigrantii ilegali din afara Uniunii Europene si sa primeasca anual cate 400.000 de imingrati africani.

„Avem multe de oferit, avem locuri de muncă grozave și trebuie să consolidăm acea (imagine) în străinătate. Știam de ani de zile că vom avea o problemă demografică, dar nu s-a făcut nimic în privința asta”, a  a declarat ministrul Economiei Robert Habeck, conform ABC News.

Pentru a avea o imagine mai clara asurpa dezastrului demografic a ceea ce ar insemna asta, la o medie de 400.000 de africani noi stabiliti in Germania pe an, Germania ar insemna ca peste 10 ani sa aiba cu 4 milioane de mai multi afircani in tara iar peste 100 de ani cu 40 de milioane mai multi.

Reamintim ca in prezent are o populatie de mai putin de 85 de milioane de locuitori, dintre care 10-12 imingranti ileglali musulamani, aficani si asiatici.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -